loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Auto's met persoonlijkheid

Al meer dan een decennia lang koopt en verkoopt Ellicars tweedehandsauto's. Hierdoor zijn ze uitgegroeid tot een belangrijke speler op de automarkt. Maar welke auto's kan je hier (ver)kopen?
 

Wij richten ons vooral op de premium merken. De merken Audi, BMW, Mercedes, Land Rover en Porsche interesseren ons het meest. Daarnaast pakken we uit met een gevarieerd aanbod van stadsauto’s, SUV’s, Breaks, wagens uit de middenklasse en bestelwagens. We verkopen enkel wagens met een uitzonderlijk interieur, met mooie siervelgen, enzovoort. Kortom, wagens die je niet op elke hoek van de straat vindt.
 

We zijn niet op zoek naar ‘saaie’ tweedehandswagens, wel naar auto’s met minder dan 100.000 kilometer op de teller en jonge tweedehandswagens. Wil jij weten hoeveel je auto nog waard is? Contacteer ons of kom gerust even langs met uw wagen. Wij bieden je altijd een eerlijke prijs. Als je wagen in goede staat is, zal je natuurlijk een hogere overnameprijs ontvangen. Auto’s die al wat meer hebben ‘geleden’, zullen een lagere overnameprijs krijgen.

Morgen Internet - Zorgeloos website